Het Dendermondse IT1 is een van de koplopers in het Oost-Vlaamse IT-landschap. Het gedreven team van dertig gecertificeerde en ervaren experts wil klanten ontzorgen met een infrastructuur die gewoon werkt. “Omdat we veel met kmo’s samenwerken, weten we perfect hoe we hen kunnen ondersteunen. Onze aanpak daarvoor is gebaseerd op twee woorden: ‘people-centric’ en ‘future proof’. We vinden het heel belangrijk dat onze klanten echt begrijpen wat wij hen voorstellen. Bovendien zoeken we altijd naar een oplossing die hun volledige onderneming versterkt. En dat niet alleen vandaag, maar ook morgen,” vertelt salesmanager Joeri D’hont.

“We vinden het belangrijk om een betrokken partner te zijn, want alleen zo kunnen we goede ondersteuning bieden.”

Joeri D’hont, salesmanager IT1

Bij IT1 staat de klant altijd centraal. “Wij maken het verschil met onze unieke diensten en uitmuntende service. Zoals onze OnSite Manager bijvoorbeeld, waarbij we de technische zorgen van onze klanten wegnemen door hun infrastructuur volledig te beheren. Of onze helpdesk die dag en nacht (24/7) bereikbaar is. We vinden het belangrijk om een betrokken partner te zijn, want alleen zo kunnen we goede ondersteuning bieden. En dat weerspiegelt zich ook in ons aanbod. Een collega volgt bijvoorbeeld de veranderingen in de markt op de voet en test wat interessant lijkt. Pas als we helemaal zeker zijn dat het een meerwaarde is, bieden wij het aan. Zo is ons aanbod altijd up-to-date en kunnen we onze klanten een IT-oplossing garanderen die ook op lange termijn rendeert,” aldus D’hont.

“Als HPE Gold partner kunnen we heel snel schakelen en altijd de beste prijzen garanderen.”

Joeri D’hont, salesmanager IT1

Door hun ruime ervaring en diepgaande HPE-expertise, mag IT1 zich HPE Gold partner noemen. “Voor onze oplossingen steunen we altijd op HPE. Hun uitgebreide aanbod dekt meer dan de lading. Bovendien blijven ze sterk innoveren en brengen ze steeds nieuwe producten op de markt. Daarom blijft het interessant om met hen samen te werken,” legt D’hont uit. “Die samenwerking verloopt trouwens al jarenlang fantastisch. We kunnen heel snel schakelen en altijd de beste prijs garanderen. Het is een partnership waar onze klanten uiteindelijk optimaal van profiteren.”